Bortglömd

Jag älskar fina saker, så är det bara! Och jag hatar att inte handla för att jag inte behöver, så är det bara. Karaffen BORTGLÖMD ur Ikeas Kollektion blå fick följa med mig hem i dubbel upplaga, ifall en olycka skulle ske...

DIY tallriksknappar

Förra veckan tillverkade jag tallriksknappar till att dekorera mitt kök med. Jag är riktigt nöjd med resultatet, i hålen var valet av material givet, brunt skinn. Jag borrade hål i tallrikarna med en kakelborr och trädde sedan igenom skinnbandet som ett korsstygn. Nu ska jag bara få upp dem på vägg. Gillar ni idén?

Sluta aldrig le

Jag är så lycklig över att få finnas sådana här dagar, solen skiner och det finns så många saker att uppskatta i livet!
Jag var tvungen att få fixa lite också såklart, målade tekoppar här.

Kuddinspiration

Kuddarna sydde jag tillsammans med mormor i höstas... Det mönstrade tyget är en poncho och det stickade på den grå kudden är tidigare benvärmare. Fantasin finns där.

Ostkupa

Igår var vi på loppis i Kungsör, jag köpte den här ostkupan som jag tänkte att man kan ha med ut på balkongen. Den ursprungliga knoppen var sådär, så jag bytta ut den mot den här söta som jag köpte sist jag var i Köpenhamn.
Vi hade dessutom picknick med oss, det var sådan sommarfeeling att äta matsäck ute i det gröna sköna.

Snygga matlådor

Blev så glad jag när sprang på dessa snygga matlådor för 39 :- på Netto idag, kap!

Fest i bodegan

Vilken fantastisk kväll jag hade igår med jobbarkompisarna, vi var iväg hela gänget ute på landet och hade fest i bodegan.

Fika på finporslin

Kvällsfika är som bekant en favorit, speciellt på så fint porslin. Rörstrand & Jellybean.

Köks tips!

Frida på Trendenser efterfrågar kökstips, jag tänkte därför visa hur jag fixade igår innan tjejerna kom. Med många vinglas är det ibland svårt att hålla rätt på sitt eget, därför skrev jag namn på varje glas och hängde runt glasets fot. Hur smidigt och bra som helst! Jag använde en gammal tapet på kartong och tog sedan fram hålslagaren.

TACK

Vilken kväll vi hade igår, det var så härligt att ha sina bästa vänner samlade i vardagsrummet. Vi var 9 stycken, men det räckte gott och väl i mitt lilla hem. Tack, ni gör mig lycklig!

Cleaning

Godmorgon! Här städas det inför vännernas ankomst ikväll. Tvätta lakan och duka bord.

Tändsticksaskar i ny kostym

I väntan på grytorna som stod på spisen ikväll knåpade jag ihop nya kostymer åt ett gäng tändsticksaskar. Så nu kan dem gärna få ligga utspridda här och där utan att det stör mig.

Girls night out

På lördag ska jag bjuda hit några av mina allra närmaste vänner, det blir lite mat och mycket vin. Jag längtar! Min vän Elin som jag står tillsammans med på bilden har precis varit med och öppnat Svenssons i Lammhult i Malmö och kan tyvärr inte komma.

H&M HOME Autumn 2012

Nu ska vi givetvis njuta av en härlig sommar först, men när sedan hösten 2012 kommer känner jag mig trygg i att vi kommer kunna boa in oss mysigt och fint. Det säger jag speciellt efter att ha sett H&M Home´s höstkollektion. Åt det här hållet skulle jag kunna dra mitt hem och jag blir förhoppningsvis första kund till den kudden.

Klick klick

Nu är det tusan dags att våga plantera ut allt grönt som trängs på mina fönsterbrädor, först ut är havet av kryddor. Jag planterade 4 olika sorter i en plastpåse från H&M home. Kameran fick vi på jobbet i fredags, snygg tycker jag! När man har tagit en bild stoppar man bara in kameran i datorn och lägger över bilderna.

Fågelkvitter

Det är ganska mysigt att vakna till fågelkvitter och slå upp ögonen och mötas av holken på sovrumsväggen.

Soffbord och andra doningar

Igår fick jag tid att göra i ordning hemma med soffbord och doningar. Det nya PS bordet har hittat hem till mig och verkar trivas. Jag älskar att sätta planer i verket och förnya hemma. Igår kom min kära hem och idag ska vi dricka kaffe hela dagen.

Brunch

Bilder: A Merry Mishap.

Jag blev tokinspirerad till att bjuda in mina tjejer på brunch när jag såg dessa bilder! Åh, tänk att få äta massa gott och prata i timmar tillsammans med dem som bor närmast hjärtat. Tyvärr är mina bästa vänner så utspridda i vårt avlånga land, vissa har till och med lämnat landet. Ibland är det verkligen värt att anstränga sig lite extra, för det är så mysigt att få komma hem till någon som piffat & donat lite mer än vanligt tycker jag. Det kan vara små saker som blommor på toaletten t.ex.

Mon amie

Hur lyckligt lottad känner jag mig idag tror ni? Gullefarfar svirsar förbi med dessa skönheter. TACK, och tack Lena, det är ju du som har kollen! Jag har en urmysig farfar som jag träffar alldeles för sällan. Välkomna till mig på kaffe när ni vill

Småblommigt och mustascher

Här hemma stödjer vi mustaschkampen till fullo! Jag tejpar lite här och var, bland annat på inköpslistan. Visst är min nya tapetrulle söt? Jag tycker den är urfin. Men vart? Det ska jag fundera på...

RSS 2.0