Vid en grind

 
Vart har jag varit undrar ni ju nu? Jag har plockat blommor att fästa i håret och tagit vara på den lilla sol som vi fått ta del av, varvat med jobb såklart. Men imorgon är jag åter... 
 

Drömmarens kopp

Ibland köper jag saker som inte alls passar in i mitt bohag. Jag försöker att göra det sällan eftersom jag inte vill ha ett alltför spretigt hem. MEN när jag blir kär i småsaker struntar jag i mina egna regler och slår till! Jag kan till och med se framför mig hur jag kommer sitta i en vit spetsklänning med blommor i håret och dricka morgonkaffet ur den här koppen. Lite knasigt, men så drömmer jag...

Time of my life

Vilken fantastiskt 40 års fest vi upplevde igår, jag njöt av varje sekund. Vi dansade oss svettiga och skrattade in flera år på "leva längre kontot". Tack!

Fyra i rad

Vardagskopparna är om möjligt lite roligare nu...

Sådärja

Det är vackert vid vattnet, ingen nyhet inom inredningsvärlden eller så, ville bara påminna er om sådant som man så lätt glömmer!
Smyger in två favoritbilder från veckans instagram. Fick nys om en fantastisk bok, ska uppdatera med namn, många skratt!
Har jobbat på bra med pom pom´s tillverkningen, men det är ju så härligt att sitta tillsammans runt bordet och tjattra samtidigt som man viker.

Pom pom

Idag har jag och två av mina bästa vänner haft en sagokväll, lika fint som på slottet. Ja, iallafall i min värld! Vi åt god kräftpasta, hinkade kaffe och masstillverkade pom-poms inför helgens 40-års party! Här kan ni se hur man enkelt gör pom-poms, snyggt och enkelt!

Ops!

Åh blomst och växter gör så mycket för ett trivsamt hem. Alla fina krukor och blommor kommer från Blomsterlandet. Det har ju spöregnat, så ops, men det råkade bli lite jordigt i vardagsrummet.

Fredagsblomst

Vissa dagar vill man bara ta ett skutt rakt upp i luften av lycka, idag har jag kännt så. Hela mitt hem doftar gott av nya blommor och nu sitter jag här sent och planerar morgondagens frukost. Lilla mor har fyllt år och vi ska fira lite tillsammans imorgon, tända ljus, nyhetsmorgon och amerikanska pannkakor. Måste sova nu.

RSS 2.0