Marmor

Godmorgon! Gah, vad skönt det var med sovmorgon imorse. Nu har vi lagt golv på balkongen och donat lite. Sol på näsan nu tack. Här har ni gårdagens fynd på bild, en marmor bricka.

Saturday morning

Idag pyntade jag frukostbordet med pelargonierskott och bjöd G på frukost.

Back...

En smygtitt i Johanna Thiléns mysiga krypin. Jag har fått igång min blogg hos Plaza Interiör och kör där tills den här bloggen ser ut som jag önskar.

Mitt livs loppisfynd

För ca två veckor sedan gjorde jag mitt livs bästa loppisfynd, den här spegeln med skinnrem låg på en dammig hylla. Jag tog nästan kaninskutt ut ur butiken.

PS.

Bilder på Ikea PS sprider sig snabbare än elden, så jag visar bara en jag knäppte i farten på den mycket trevliga pressvisningen på Söder i Stockholm. Jag tycker däremot det är spännande att höra om vad andra tänkt slå till på? Vad ska ni lägga beslag på? Jag kan säga så mycket som att jag planerar soffbyte!

Låt det gro

På jobbet har vi planterat i små glasburkar och jag tycker det ser himla fint ut där burkarna står i grupp.

Å.

Om det blir som vi tänker och planerar just nu så kommer den här tapeten pryda Restaurang & Bar Å´s väggar inom kort. Jag tror den ruffa känslan kommer blir topp. Ska verkligen försöka dokumentera före och efter den här gången.

Snurr snurr...

I några veckors tid har vi suttit och snurrat, snurrat och snurrat på jordgloben i vardagsrummet. Vi har studerat olika resmål inför sommaren utan att egentligen kommit fram till något. Jag vill inte åka på en charterresa just nu, är fortfarande så fri att jag kan resa med en ryggsäck och en trygg hand i min. Mina vänner, det blir Sri Lanka i sommar! Nu fick jag pirr i magen.

Krickelin

Jag har knappat mig in hos ännu ett guldkorn i bloggvärlden, Krickelin. Fina bilder och underbara små texter som beskriver livet och vardagen. Det är lätt att bara titta på bilder, men här och där lusläser jag verkligen.

Jordens glob

Foto: Frida Trendenser.

På loppisar är det här ofta ett attraktivt objekt. Den här jordgloben är fyndad och skalad, oh så fin.

Varför DAGNY?

Källan till ett lyckligt liv är en fin mormor.

Container fynd


Idag har jag fyndat minsann, en urtjusig kudde. Stolen är ny den med, ett container fynd. Varför slänger man två så fina stolar? Det gör man bara inte.

Post it kärlek

Bild via French by design.

Med post it lappar kan man verkligen visa kärlek på fler än ett vis, skriver ni ofta små lappar här och där? Ett lapp på matlådan kan ju göra någons dag!

Beauty

Ska man ha en walk in closet ska man också kunna ha lite ordning i den, snygging till smyckeshängare hittar du här.

På inredningsfronten

Jag hoppas ni har lite överseende med att allting inte ser ut och fungerar som jag drömmer om (sånt händer haha), men jag känner bloggsug efter två veckors vilande. På inredningsfronten har det däremot inte stått still, just nu planerar jag och mitt lilla järngäng för nästa uppdrag. Vi ska fräscha upp en omtyckt resturang/bar i staden inför högsäsong.

Väster lampa

Foto: IKEA Livet Hemma/Nina Broberg.

Foto: IKEA Livet Hemma/Karl Anderson.

Livet hemma får till det som oftast numera tycker jag. Blir alltid inspirerad till att skapa och dona, ni då? Den nya lampan Väster kan bli en hit, iaf om jag får bestämma.

Let´s go!

Välkommen hit! Det är alltid trevligt med ett ansikte på personen bakom arbetet, här är jag, Pernilla. Jag lovar att presentera mig närmare senare. Inredning är vad jag främst sysslar med.

RSS 2.0